Begin a New Adventures, with oldest Lineage 2 Community!
What's next? You can create game account. Have fun in the forums!
  • https://forum.lineage2dex.com/threads/16500/

Vítejte ! L2Dex - La2.Gr

Bobulka

Joined
Dec 10, 2015
Messages
1
Čaw, taky by mě zajímalo či je tu CZ/SK klan :) a pár věcí ohledně hry jak je toi tu s přestupama a tak obecně :)
 

Josto

Joined
Jan 5, 2016
Messages
1
Zdravim :) s kamosom sme zacali hrat na serveri. Je este dost zivy na hranie ? Je tu nejaky Clan kde by sa dalo uplatnit invite do Academy pripadne nejaka pomoc ?
Charaktery -
ja = saggit main , no som ochotny spravit buff = OL/WC, Prophet, BD
pripadne asi urcite Trpa
kamos = duelist, dagger, stormscreamer

Dajte vediet :) diky
 

Setik

Joined
Jan 7, 2016
Messages
4
Ahoj, našel jsem tento server a chci se zeptat jestli je stále aktivní pro hraní ? Je tu donate? Jak je to s přestupy? CZ/SK klan?:) Omezený klient ? Jde mi spíš o pohodové farmení. Prosím o odpověď:)
 

Abs

Joined
Feb 5, 2016
Messages
29
Československý klan s dlhoročnou tradíciou prichádza na L2Dex. Kto má záujem sa k nám pripojiť, píšte na e-mail: [email protected]

Regrutujeme iba slovenských a českých, zrelých hráčov, ktorí sú prispôsobiví, slušní, spoľahliví a verní klanu i kolektívu. Nikoho, kto to príliš "žerie" a ide tvrdo po itemoch, nepotrebujeme. Sme "rodinná" komunita Legion, ktorá vznikla 21.augusta 2005 a prešla mnohými servermi, od L2Destiny, L2 Azure-Gaming, lineage2.ro, cez L2KaA, Xeebra, L2Max, L2Inc, až po L2Origin, L2Mid a mnohé ďalšie. Hradov sme mali na desiatky, hrdinov na stovky, skvelých herných situácií pri RB alebo PVP na tisíce. Nikomu nič dokazovať nepotrebujeme, ideme si zahrať spolu a svorne, sabotovať, mlátiť a loviť tých najlepších, robiť si z nich srandu a v prípade potreby im povedať pár pekných slov.

Zdravé jadro Legionu zostáva spolu už po mnohé roky, niektorí už od začiatku jeho cesty, preto nový človek musí spĺňať všetky vyššie uvedené kvality. Zradcov si neprajeme, radšej budeme kvalitná a spolupracujúca svorka, než rozdrobená stočlenná banda bez spoločného cieľa.

Zdraví manažment klanu Legion, CL AbsoluteRuler a správna rada Frencis, Zixi, Lajsy a ShadowBringer.
 

Maxita

Joined
Mar 6, 2016
Messages
20
Čechů a slováků je tu hodně ..... jen se prostě stále nemůžou domluvit na jednom pořádnem klanu :) a raději se zabíjí ...
 

ThreeLetters

Joined
Feb 18, 2018
Messages
1
Ahoj! Podte spoločne budovať CZ/SK komunitu, ktorú celú natlačíme do jedného klanu :p.
Používame Teamspeak, viac info PM mne.
 

Facebook

Discord

Members online

Top Bottom