Begin a New Adventures, with oldest Lineage 2 Community!
What's next? You can create game account. Have fun in the forums!

Questuri

RomaniA

Joined
Jan 27, 2018
Messages
4
Am facut questul pentru schimbare clasa la nivelul 21, integral realizat si nu se da rewardul cuvenit, conform questului, Pentru 1,5 nu trebuia sa se umble la reward questuri, noi am fi dorit sa jucam pe un L2 clasic OLD. Poate e bug sau poate e customizare pentru a nu incasa playerii adena....pe chat se poate vedea rewardul in exp si sp, fara adena!
 

Attachments

RomaniA

Joined
Jan 27, 2018
Messages
4
Bun, dar pentru questurile de adena? Sotul meu a facut aseara questuri pentru adena si la capatul questurilor a fost felicitat de npc! Cand ajung acasa, o sa attach pozele cu felicitari :( Mai mult, dropul de la mobi nu e acela care trebuie - ex. scrie ca la 8 mobi batuti cade ceva anume...nicidecum...a batut 80 de mobi si nu a cazut ce cautam....s-a umblat cumva si la spoil? Spoilerul e nefolositor, nu extrage mats care trebuiesc si care scrie ca ar trebui sa cada la anumiti mobi.....nu e echilibru pe platforma....daca nu se facea custom si ramanea platforma curata era ok. Un player nedonator nu are nicio sansa, nu sunt impotriva donatiilor, ca pana la urma serverul si ownerii trebuiesc sustinuti, dar sa punem problema unor oameni care ar dori sa joace dar n-au posibilitati financiare, ei niciodata nu vor trece de pragul D grade, cu maaare efort, practic apare o bariera....o alta problema este costul extrem de mare pentru mail...pentru a trimite pe mail 5000 adena, trebuie platit 4000 adena :D
 

ShArKy

Joined
Nov 8, 2013
Messages
560
Nu s-a umblat la nimic, multe s-au schimbat pe "Classic"-> http://ftp.inn.eu/forum/l2/Amarantha/cl15/L2CEUpn.pdf . Din contra, noi vrem sa fie 100% ca serverul oficial. "Donatorul", itemele pe care le avem in "shop" nu influenteaza cu prea mult, asta daca esti cunascator/are de L2.
 

Facebook

Discord

Staff online

Members online

Top Bottom