Begin a New Adventures, with oldest Lineage 2 Community!
What's next? You can create game account. Have fun in the forums!

Clan Ro

Hagoromo

Joined
Mar 24, 2018
Messages
3
Salut... -- In primul rand vreau sa imi cer scuze fiindca acest topic nu are legatura cu acest server . Sper din suflet ca admini sa fie intelegatori cu acest topic. Salut, suntem un mic grup care doreste sa recruteze anumite persoane pentru anumite " servere " Dorim sa restauram un CLAN de ROMANI pentru a rula servere si sa ne facem din nou cunoscuti. In principiu dorim activitate buna fara "DRAME SCAM sau COPILARISME " In general mergem pe PT - FS , iar itemele sa se imparta in functie de clasa si de activitatea fiecaruia, ca sa nu apara discuti . Noi stam pe " RaidCall " Ce va pot spune servarul este x45, iar pentru mai multe detali daca doriti sa va alaturati noua cu mare drag puteti da un " PM " sau la adresa de Facebook " Silviu Alin " ................. Sper ca admini sa fie intelegatori si sa nu stearga acest topic .!! VA MULTUMESC FRUMOS !!
 

Hagoromo

Joined
Mar 24, 2018
Messages
3
Buna intrebare, greu raspuns .
- Eu nu joc mai sus de " Interlud " mai sus de interlud mi.se pare SF enorm de mult.
- Noi vom intra pe "****" sunt mai fan gen sv " gold " -> Daca vede vrun ADMIN acest mesaj sper sa inteleaga fiindca o reclama de alt sv la el pe forum si este urat....!!
- As prefera poate pe viitor sa facem o alianta sau sa stam toti intr-un clan si sa intram pe un sv gen " c4 c5 interlude " low rate sau mid rate nu as zice nu.!!
-Dar ce va pot zice succesc acolo .!
-Si inca o data daca vede vrun ADMIN acest topic sper sa fie " Intelegator "
-Am jucat pe "l2dex" cand era c4 c5 si interlud ! si stiu ce inseamna.!!
 
Last edited by a moderator:

Neemis

Joined
Jul 1, 2014
Messages
96
Classic e relativ cel mai aproape de old style Lineage 2. Ati putea incerca, nu va costa nimic. Ati creste repede mai ales daca sunteti prieteni si aveti CP.
 

anw1984

Joined
Mar 27, 2018
Messages
1
Si momentan unde jucati? Si eu sunt adeptul "antichitatilor", am jucat si eu pe dex cand era c4, am jucat pe multe servere de l2gold, dar momentan nu gasesc nici un server bine pus la punct si planuiesc sa incerc Lineage2Dex Classic (precizez ca nu am jucat pe nici un client mai nou de kamael - C7)
 

Hagoromo

Joined
Mar 24, 2018
Messages
3
Din pacate nu stiu ce sa fac se va deschide in Urmatoare zilele un sv interlude " x7" care are circa 2-3-4 k playeri as renunta la acel sv stil " gold " pt. Acel sv x7.. dar sa vad ce hotaresc cu micul "cp " !
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
gnomy Romana 2
Deceneu Romana 24
D Romana 7
T Romana 0
F Romana 1

Facebook

Discord

Staff online

Members online

Top Bottom