Gosh... Czytanie ze zrozumieniem sie kłania. Smutne jest to że dzisiejsza młodzież ma z tym problemy;((.
Po pierwsze chciałbym zauważyć że prosiłem o argumenty do teori na podstawie postów poprzedzających ją, takze moja długa wypowiedź nie zalicza się do nich

.
Po drugie, co w tych wypowiedziach jest głupie, oraz wskazuje że jestem bezmózgim QQ? Bo nadal nie wyjaśniłeś;o. Czego oni was w tym gimnazjum uczą?;o. W sumie to czytanie ze zrozumieniem jest zaległością po podstawówce, ale agrumentowanie i przedstawianie własnego zdania to już wyzsza szkoła jazdy co?

.
Po trzecie, skąd pewność że wszyscy mają to gdzieś?

. Nie każdego męczy czytanie(czegokolwiek), także... Niektórzy np lubią się pośmiać i czytają to z uśmieszkiem na twarzy. Spójrz na zrezygnowany ton TwójWC. Widać zę chłopak przeczytał mój post, złąpał o co chodzi i jest rozczarowany twoją postawą

. Nie ładuj wszystkich do jednego worka w którym sam się znajdujesz

.
Po czwarte, przypomne tylko, że posty określane przez ciebie jako głupie, napisane przez bezmózgie QQ, Spowodowały ze zmieniłeś bulid

. Zlikwidowałeś konia i dodałeś necro

. Czyżby te głupoty miały sens?;o. No nie chce mi się w to wierzyć...

)).
Na przyszłość czytaj tekst 2 razy nim palniesz coś rownie inteligentnego, proszę

. I przepraszam za porównanie do Emo Kid, ale naprawdę dajesz nam ku temu mase powodów;((.
Ustosunkuj się do tego(przeczytaj 2 razy najpierw!) jeśli możesz

. Jestem ciekaw jak dalej potoczy się ta... dyskusja

).
TwójWC, to nie kwestia wady wrodzonej(tepota jest uwarunkowazna genetycznie), lecz systemu edukacji w Polsce. Zauważ że z rocznika na rocznik coraz mniej osob czyta ze zrozumieniem. Nie weim w sumie jak oni mają zdać potem maturę skoro bez tej waznej umiętności nauka to cieżka przeprawa;(. Także zrzućmy to na system zamiast obrażać

. Chłopak przeczyta dwa razy i zrozumie co miałem do przekazania

.