Begin a New Adventures, with oldest Lineage 2 Community!
What's next? You can create game account. Have fun in the forums!
  • https://forum.lineage2dex.com/threads/16500/

New profile posts

La Multi Ani Barosane, ce mai faci? Nu ti-a ajuns cat l2 ai jucat? vrei sa incepi iar?
La Multi Ani Barosane, ce mai faci? Nu ti-a mai ajuns cat l2 ai jucat? vrei sa incepi iar?
Ziva, I donated and didn't get what I paid for. can you contact me? ive msged on skype/facebook/forum/discord and created support ticket on website// no answer from anyone..
i play on Dex i get this message (you have been banned for server. contact server administrator)
pot plati si eu 10 euro sa dea ban la orcine fara sa l verifice
am folosit ticket si dc trebuie sa astept 3 zile sa mi raspunda cand nu am facut nimic si am si donat 50 euro.dc nu verifica si apoi dau ban??
Cataline te rog fa dreptate pierd prea mult timp cu banul nu am facut absolut nimic.am si donat si asa ma rasplatiti? macar sa verifice atat le cer sa si faca treaba ms. Snake e numele in joc x10 x20 l2eu
sal Catalin,vreau sa stiu de ce administratorii tai mi au dat ban fara sa ma verifice pe l2eu x10.nu am facut nimic si mi am luat ban cum poti angaja astfel de administratori fara sa verifice....acu m pierd timpul cu postari si unban.ce e de facut.... vrea sa mi xici te rog si numele adminului ce mi a dat ban vreau sa l postez. numele in joc e Snake
Catalin
Catalin
ce e l2eu ?
serverul se numeste dynamic . foloseste ticket system din panel
Why does the GK prices raises up so much and doesnt have the option to go to FoG on my 3rd job acc. And in my supports FoG is 100k??

Facebook

Discord

Members online

No members online now.
Top Bottom